Over ons

EDN deuren

EDN is leverancier van kwaliteitsdeuren voor woning en industrie, onze voormalige bedrijfsnaam Europe Doors Nederland is vanaf 1 februari 2010 gewijzigd in EDN Garage– en Industriedeuren.

Wij zijn uw betrouwbare partner voor levering, montage en onderhoud van overheaddeuren in geheel Nederland. Met onze jarenlange ervaring, in combinatie met onze hoogwaardige producten van Nederlands fabrikaat, leveren wij aan bouwondernemingen en eindgebruikers in de utiliteits– en particuliere sector.

Onze overheaddeuren voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Ze worden al meer dan 10 jaar door heel Europa geplaatst en gewaardeerd, van Ijsland en Zweden tot bijvoorbeeld Zwitserland en Spanje. De overheaddeuren zorgen in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden (temperatuur, wind en water) voor een betrouwbare en toegankelijke gevelafsluiting.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren en innovatieve specials. Van hout, staal en aluminium, met of zonder vensters, in bijna iedere gewenste maat en kleur.

Download hieronder onze algemene voorwaarden!

Algemene voorwaarden
Image
Storing? Bel 033 - 277 87 87
Onze service medewerkers staan 24/7 voor u klaar.